Northwave új téli kollekció bemutató

A tavaszi kollekció bemutató sikerét látva idén ősszel már három helyen és időpontban várunk benneteket egy izgalmas Northwave őszi-téli VIP Shopping Party-ra! 
 
Ha szeretnél többet tudni arról, hogy miként teszik kényelmesebbé, hatékonyabbá és biztonságosabbá az őszi-téli kerékpározást az olasz márka cipői és ruházati termékei, akkor látogass el az eseményre! A Northwave hírnevét az innováció és minőség terén elért eredmények építették fel, és folyamatosan törekednek a legújabb technológiák és anyagok bevezetésére a termékeikbe. Szakértőink helyszíni, személyes segítségével mi mindent megteszünk, hogy megismertessünk a különböző szériák sajátosságaival és segítünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbb modelleket.
 
231017 NW party 3
 
Az évszakok váltakozása a kerékpárosok számára is fontos tényező, hiszen ezek a körülmények jelentős hatással lehetnek a teljesítményre és a kényelemre. A Northwave olyan cipők és ruházati termékek készítésére specializálódott, amelyek megfelelnek minden időjárási kihívásnak és egész évben biztosítják a legmagasabb szintű kerékpározási kényelmet és teljesítményt az aktuális klímától és a tereptől függetlenül.
 
231017 NW party 10
 
Az őszi és téli kerékpáros cipők kategóriájában a Northwave az egyik úttörő szereplő, amelynek elkötelezettsége a technikai fejlesztések iránt lehetővé tette, hogy elsőként integrálják a Gore-Tex membránokat a termékeikbe. Ez a membrán tökéletes vízállóságot és kiváló lélegző képességet biztosít, így a kerékpárosok számára kényelmes viseletet garantál nedves és hideg körülmények között is. 
 
A 2023/24-es őszi/téli kollekció négy kiemelkedő cipője minden kerékpáros igényét kiszolgálja. Nézd meg élőben a Multicross, Kingrock, Celsius és Magma modelleket, próbáld fel a számodra legvonzóbbat és tudj meg mindent a technológiáról, ami mutatós külső mögött rejlik!
 
CelsiusXcArcticGtx 80204037-41
Northwave Celsius XC Arctic GTX
Terméklap
 
231017 NW party 8
Northwave Magma X Plus
Terméklap
 
MulticrossMidGTX 80224002-10
Northwave MultiCross MID GTX
Terméklap
 
KingrockPlusGTX 80224001-16
Northwave Kingrock Plus GTX
Terméklap
 
A megfelelő öltözet kiválasztása kulcsfontosságú mindegyik kerékpáros kalandhoz. Legyen szó sebességről, aerodinamikáról, kényelemről vagy mozgásszabadságról, minden Northwave modellt úgy terveztek, hogy javítsa a teljesítményt a pedálokon. Legalább ilyen fontos, hogy az időjárásnak megfelelő technikai ruházat jelentősen növeli a kerékpáros kényelmét és magabiztosságát. A Northwave-nél a teljes kényelemre összpontosítanak olyan kulcsfontosságú elemek tekintetében, mint a szellőzési rendszer és a hőmérséklet szabályozás. Az innovatív technológia és ergonomikus kialakítás úgy tartja meg a kellemes testhőmérsékletet, hogy közben nem akadályozza meg a természetes mozgást.
 
Az őszi-téli választék magában foglalja a kiválóan szigetelő, lélegző betétes biciklis nadrágokat, technikai mezeket, aláöltözeteket és dzsekiket, valamint az egyéb kiegészítőket (kesztyű, zokni, sapka, kar- és lábmelegítők). 
 
Ha kétségeid vannak a Northwave ruházat összeválogatásában vagy nem találod a megfelelő méretet, látogass el a VIP Shopping Party-ra és mi mindenben a segítségedre leszünk!
 
231017 NW party 5
 
Amivel várunk:
  • szakértelem, türelem, segítőkészség, tanácsadás
  • széles cipő- és ruhapróbálási lehetőség 
  • a téli Multicross, Kingrock, Celsius és Magma cipők teljes méretsorral
  • változatos női és férfi modellek, az enyhe, esős őszi vagy a legzordabb téli napokra is
  • ingyenes stopli felszerelés minden megvásárolt cipőhöz
  • egy pohár Prosecco és néhány falat finomság
 
Időpontok és helyszínek:
 
2023. október 27. 10:00-18:00 óráig és október 28. 10-15:00 óráig
Bike Cafe Kerékpárüzlet, 1149 Budapest, Mogyoródi út 16-20.
 
vagy
 
2023. november 10. 11:00-18:00 óráig és november 11. 9:00-13:00 óráig
Merida Concept Store & E-Bike Tesztcenter, 1138 Budapest, Dagály u. 1-3.
 
vagy
 
2023. november 17. 9:00-17:00 óráig és november 18. 9.00-13.00-ig
Excelsior Sportcentrum3516 Miskolc, Pesti út 62.
 
231017 NW party 6