Northwave Rebel 3 Epic Series

Ismerd meg a Northwave újdonságát, amelyet az Epic Series-szel, a világ elsőszámú MTB versenysorozatával való együttműködésben terveztek meg. A hosszú távon is fenntartható, kiváló teljesítményt és egyben igazi kényelmet biztosító Rebel 3 cipő új, fekete/borostyánsárga dizájnnal debütál a 2023-as ABSA Cape Epicen, ahol a Canyon-Northwave Team duó tagjai viselik majd.
 
230317 NW CE 4
 
A Cape Epic ikonikus fordulója a világ legrangosabb mountainbike versenysorozatának, az Epic Series-nek. Talán Dél-Afrika eleven és vad környezete, talán a nagy kihívást jelentő próbatétel, talán a verseny hírneves vonzereje teszi, de lehetetlen egyszerű mountainbike-szakaszként tekinteni a Cape Epic-re. Nemcsak a hegyikerékpározás legnagyobb neveinek egyik legáhítottabb trófeája ez, de egyben olyan cél is, amelyet minden heroikus kihívásra vágyó kerékpáros teljesíteni akar egyszer. Nem véletlenül, hiszen ez a verseny egész életük egyik legjelentősebb élményévé válhat.
 
230317 NW CE 2
 
Pontosan ez motiválja a Northwave-et is több mint 30 éve: hogy megbízható társa legyen – először cipőivel, majd technikai ruházatával – azoknak a kerékpárosoknak, akik küzdelmes, nehézségekkel teli kihívásokkal néznek szembe. Legyen kitűzve a győzelem, vagy akár csak egy saját cél elérése, a #RideYourWay mottó összefoglalja mindazt, amiért a Northwave és az Epic Series egymásra talált és hároméves együttműködést kötött 2022-ben.
 
A Rebel 3 Epic Series a Cape Epic-en debütál majd a Canyon-Northwave Team duó tagjainak lábán, az egykori MTB maraton világbajnok, a német Andreas Seewald és a cseh Martin Stošek közreműködésével.
 
230317 NW CE 5
 
KÉSZEN ÁLLSZ A LEGFONTOSABB KIHÍVÁSOKRA?
Az állóképességen alapuló maratonokra és a nagy intenzitású terepversenyekre egyaránt alkalmas Rebel 3 Epic Series az XC12 karbontalp merevségét ötvözi a hosszútávú tekerésekhez szükséges kényelemmel. Mindezt a cipő Biomap kialakítású unibody felsőrésze és a tökéletes illeszkedést biztosító, szabadalmaztatott X-Dial SLW3 dupla záródás együtt garantálja.
 
A Biomap Unibody felsőrész biomechanikai vizsgálatok figyelembevételével készült, varrásmentes kialakítású, így segít kiküszöbölni a felesleges súrlódást és a zavaró nyomáspontokat. Perforált mikroszálas anyaga elősegíti a szellőzést még akkor is, amikor dolgok felforrósodnak – a verseny alatt vagy azon túl. A felsőrész stratégiai pontjain elhelyezett könnyű, hőhegesztett TPU megerősítések kiemelt védelmet biztosítanak, még olyan extrém kihívások esetén is, mint a Cape Epic.
 
230317 NW CE 3
 
GYORS ÉS PONTOS ZÁRÓDÁS
Kicsi, könnyű, ergonomikus forgatógomb, utolérhetetlen kényelemmel: X-Dial SLW3 dupla záródás – egy tekerés és a cipő tökéletesen a lábhoz idomul. A Northwave által szabadalmaztatott mikrometrikus rendszer segítségével egészen kicsi lépésekben állítható a felsőrész szorítása. A kétfunkciós kioldókarral apránként vagy egyszerre is lazíthatók a fűzők. Az ergonómikus forgatógomb kesztyűben, akár menet közben is könnyen kezelhető.
 
AMIKOR A TALP TESZI A KÜLÖNBSÉGET
Az extramerev, karbonbetétes XC12 talp a pedálterületen elhelyezett 100% karbonbetétnek köszönhetően csúcsteljesítményhez megfelelő merevséget biztosít, ugyanakkor a talpközép flexibilis zónája a hosszútávú tekerések során is kényelmes pedálozást garantál. A stratégiai pontokon mérnöki pontossággal elhelyezett, nagy kopásállóságú TPU betétek és gumibakok nemcsak tökéletes tapadást eredményeznek, hanem kifejezetten ellenállóvá és tartóssá is teszik ezt a modellt.
 
230317 NW CE 6
230317 NW CE 7

Northwave Rebel 3 Epic Series
Terméklap
 
Az új Rebel 3 Epic Series már számodra is elérhető a Merida Concept Store-ban és a Northwave viszonteladó partnereinknél