ES Bringa videója: Merida Reacto

A villámgyors kerékpár, amit a Bahrain Victorious sprinterei is használnak

A Merida Concept Store-ban ezúttal azt a sprinterek számára tervezett Reacto modellt néztük még részletesen, amit idén a Bahrain csapata használ. Kényelem, súly, merevség, rejtett gomb a sprintereknek, az eldugott kábelek és a váltórendszer finomságai. Ismerjük meg azt a Merida Reactót, amivel többek között Bauhaus is nyert sprintet a Tirrenón.

Újabb kerékpárbemutató videó, ismét a Dagály utcában található Merida Concept Store-ba látogattunk, hogy a múltkor bemutatott Scultura után most azt a sprinterek számára fejlesztett Reacto modellt nézzük még részletesen, amit idén a Bahrain Victorious csapata használ.

Kényelem, súly, merevség, rejtett gomb a sprintereknek, az eldugott kábelek és a váltórendszer finomságai. Ismerjük meg azt a Merida Reactót, amivel többek között Phil Bauhaus is nyert egy sprintet a márciusi Tirreno-Adriaticón.

Merevség, alacsony súly, komfort és persze az aerodinamika, ezek a jelzők voltak a legfontosabbak az új Reacto megalkotása során. Németh Szabi segítségével próbáltuk bemutatni nektek a Bahrain Victorious csapata által használt Merida Reactót.


Merida Reacto bringák a honlapunkon

 

240531 ESport Reacto 2

240531 ESport Reacto 7

240531 ESport Reacto 3

240531 ESport Reacto 4

240531 ESport Reacto 5

240531 ESport Reacto 6

240531 ESport Reacto 8

240531 ESport Reacto 9

 

A legutóbbi Merida tematikájú kerékpárbemutató videónk:

Merida Scultura, ha egy tényleg jó kerékpárt keresel a kezdéshez
Nemrég ellátogattunk a Merida Concept Store-ba, hogy megnézzük, mit tud az a Merida Scultura kerékpár, ami ideális választás lehet akkor, ha most kezdenél országútizni. Váz, váltó, kormány, stucni, kerék és gumi, minden részletre és érdekességre kitértünk. Ha maga a bolt vagy a Scultura felkeltette az érdeklődéseteket, akkor irány a Dagály utca és a Merida Concept Store.