Thule Chariot kerékpár utánfutók

2014.07.28.
Sportos életmódot élsz? Kicsi gyermekkel nehéz megoldani, hogy mindent egyszerre tehess meg: edzésben maradni, kikapcsolódni, és a családoddal tölteni az időt. Ezzel a problémával minden kisgyerekes szülő megküzd - van, aki több, van, aki kevesebb sikerrel. Mindenkinek van remek ötletünk, ami a felsoroltakon kívül is szolgálhat meglepetéssel!
 
140729 chariot 1
 
Ne hagyd otthon a csemetéket a nagyszülőkre, barátokra, hanem vidd magaddal! Neki is jót tesz a friss levegő, élmény a mozgás, és példát mutathatsz, hogy az ő életében is természetessé váljon a mozgás igénye.
A Thule Chariot gyermekszállító utánfutói nem egyszerűen a bringa után köthető egy- vagy kétüléses utánfutók, mert okos, moduláris kialakításuk miatt használhatod egyszerű babakocsiként, vagy más szabadidős sporthoz, mint például sífutáshoz, túrázáshoz a megfelelő kiegészítő csatlakoztatásával. Kifogástalan minősége pedig garantálja, hogy minden gyermekedet hűséggel kiszolgálja.
 
140729 chariot 2
 
Ezeket az utánfutókat úgy tervezték, hogy a kerékpáros biztonságát is szavatolják a szabadalmaztatott ezHitchTM rögzítő rendszerrel. Extra tároló rekeszeket találsz, amiben a kicsik ellátásához szükséges dolgokat teheted, a HeightRightTM rendszerű kormány pedig könnyen állítható kényelmes magasságba.

A cikk alján lapozható katalógus (angolul).
 
 
 
cx burgundy
Thule Chariot CX1 / CX2
Terméklap
 
 
 
 
cougar1 red
Thule Chariot Cougar1 / Cougar2
Terméklap
 
 
 
 
Corsaire1
Thule Chariot Corsaire1 / Corsaire2
Terméklap
 
 
 
 
cheetah2
Thule Chariot Cheetah1
Terméklap
 
 
 
 
Cheetah1
Thule Chariot Cheetah2
 
 
 
 
COASTER
Thule Chariot Coaster
Terméklap
 
 
HU | RO