Northwave Extreme 3 thermo mez

A Bikemag cikke. Írta: Márkus János
A teljes cikk itt olvasható.
 
Őszi időben sincs mindig szükség kabátra, sokszor elég egy vékonyabb réteg, a Northwave enyhébb napokra tervezte az Extreme 3 thermo mezt, mely kellő védelmet nyújt a kellemes őszi/tavaszi napokon és mindamellett megjelenésében sem mindennapit nyújt.
 
181211 nw ex3 mez
 
Az idei ősz is kifejezetten “nyáriasra” sikerült, november elején még rövidben tudtunk bringázni és hajnalban sem volt annyira farkasordító hideg, hogy teljes téli ruházatot kelljen felvennünk. A kicsit fázósabbak vagy a hegyek között bringázóknak jó választás lehet egy hosszúujjú thermo mez erre az enyhe időjárásra, ami akár egy aláöltözettel és/vagy mellénnyel kiegészítve akár 8-10 fokig is elég lehet. A Northwave is kínál ilyen ruhadarabot az Extreme 3 thermo mez személyében, ami a hővédelmen felül még pár extrát is nyújt.
 
Extreme3 89181218-14
Northwave Extreme 3 thermo mez
Terméklap
 
A Northwave Extreme 3 thermo mez jól szigetelő, meleg, technikai alapanyagból készült, jól vezeti kifelé az izzadságot és emellett hővédelmet nyújt. Belseje bolyhos, de megtapintva érezhető, hogy nem ugyanaz, mint amit egyszerűbb márkák ruhadarabjainál megszokhattunk, szemre és érzésre is érezhető, hogy minőségi alapanyagról van szó.