A teljes Northwave paletta egy exkluzív helyen!

Arról már biztosan mindenki tud, hogy megnyílt Közép-Európa első Merida Concept Store és E-bike Teszt Centere Budapesten. Amit még kevesen tudnak, hogy a Merida dömping mellett a Northwave márka is helyet kapott a Váci úti bemutatóteremben, méghozzá teljes választékkal. 
 
180517 nwmcs 5
 
A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy nem kell az évi egyszeri kiállításra várnod, hogy megnézhesd és megtapogathasd a legújabb Northwave modelleket, hanem folyamatosan, bármikor rendelkezésedre áll erre egy exkluzív hely. Itt nemcsak szemügyre veheted az összes Northwave cipőt és ruházati terméket, de első kézből kaphatsz tőlünk választ az ezekkel kapcsolatos kérdéseidre is. Felkészült, szakértő kollégáink segítenek megtalálni a neked legmegfelelőbb kerékpáros felszerelést, hiszen nem könnyű az óriási választékból a számodra legjobbat kiválasztani. 
 
180517 nwmcs 6
 
180517 nwmcs 2
 
A 230 négyzetméteres Concept Store-ban mindig az aktuális, legújabb Northwave modelleket találod meg. Jelenleg 70 különböző cipő és közel kétszázféle ruházati termék várja, hogy közelről is megnézd őket. Itt nem érvényes a mindent a szemnek és semmit a kéznek frázis, hiszen pont az a lényeg, hogy kézbe vedd ezeket a professzionális termékeket, érezd a különbséget az anyagok között, lásd „élőben” a színeket, és nem utolsósorban össze tudd hasonlítani a különféle modelleket. Természetesen felpróbálásra is van lehetőség a bemutatóteremben, korlátozott méretválasztékkal. Az óriási kínálat nem teszi lehetővé, hogy a 70 féle cipőből, vagy a száznál is több egyéb ruházati cikkből minidig, minden méret rendelkezésre álljon a helyszínen, de törekedni fogunk arra, hogy minél szélesebb körben biztosítsunk lehetőséget a próbára is. 
 
180517 nwmcs 3
 
180517 nwmcs 4
 
Használd ki a lehetőséget, hogy az ország egyik legnagyobb kerékpáros cipő- és ruhakínálatából választhatsz! Ha pedig megvan a pontos szín és méret, akkor vedd meg a kiszemelt modellt itt helyben, vagy kényelmesen és egyszerűen a kedvenc bringaboltodban!
Várunk szeretettel és rengeteg szépséges Northwave portékával!
 
180517 nwmcs 1
 
 
A Merida Concept Store és E-bike Teszt Center elérhetőségei:
1138 BUDAPEST, VÁCI ÚT 140.
(Bejárat a Dagály utca felől)
Telefon: +36 1 415 1389