A Giro d’Italia főszereplőit támogatja a CST

2015.02.13.
Az utóbbi években a Giro d’Italia-n rendre győzelmeket halmozó olasz Pro Continental csapat, a Bardiani CSF három éves szponzori szerződést írt alá a CST gumik gyártójával.
 
150213 cst szponzor 5
 
2015-től 2017-ig a CST lesz a Bardiani hivatalos gumiszállítója és szponzora, együtt dolgozva rajta, hogy a cég szingós és peremes gumiabroncsainak minőségi színvonala a legmagasabbra emelkedjen, és a kerékpársport világában minél ismertebbé tegyék a márkát. A zöldmezes csapat a legújabb Conquistare és Correre névre hallgató peremes abroncsokat, valamint a Stradale szingókat használja majd a szezon folyamán, mindhárom gumi a CST Xiamen térségében (Kína) elhelyezkedő gyárában készül.
A CST büszke, hogy támogathatja a Bardiani CSF Pro Team-et, és bíznak benne, hogy együtt ünnepelhetik majd a győzelmeket a szezon folyamán.
 
150213 cst szponzor 4
 
A Bardiani CSF csapatvezetője, Roberto Reverberi így nyilatkozott az együttműködésről:Nagyon örülünk, hogy egy ilyen hatalmas és innovatív cég, mint a Cheng Shin Tire a mi csapatunkon keresztül léphet be a profi kerékpársport világába. Ez azt jelenti, hogy jól dolgozunk és komoly értéket képviselünk a kerékpározásban. Marketing menedzserünkkel, Mattia Palombini-vel keményen dolgoztunk a legjobb együttműködés reményében, s végül elégedettek vagyunk az eredménnyel. 2015-től közösen fejlesszük majd a CST új szingós és peremes gumiabroncsait, ugyanakkor próbáljuk népszerűsíteni a márkát szerte Európában és Ázsiában is, a versenyeken kívül egyéb marketing eseményeken is megjelenve. Komoly kihívás ez számunkra, ugyanakkor a jövőnk szempontjából is fontos állomás, ha fejlődni szeretnénk.
 
150213 cst szponzor 3
 
Sam Chen, a Cheng Shin Tire Xiamen Csoport vezetője is üdvözölte, hogy a profi kerékpárosok CST gumikon gurulnak majd: „Nagyon örülünk, hogy egy ilyen remek csapathoz kötik majd a nevünket, ráadásul a Bardiani CSF profi kerékpárosainak tapasztalatai komoly segítséget nyújthatnak majd a fejlesztő részlegünknek, hogy a már meglévő csúcsminőségű termékeinket is folyamatosan még jobbá tegyük.
 
A CST-ről röviden: Az 1967-ben alapított Cheng Shin Tire a világ legnagyobb motorkerékpár és kerékpár gumiabroncsokat gyártó cége, több mint 25 000 embernek adnak munkát, és több más egyéb kategóriában is kínálnak termékeket. A világ több mint 150 országában van jelen, kerékpár külsőket és belsőket, motorkerékpár- terepjáró- valamint egyéb szállító és mezőgazdasági gépekhez használatos gumikat árusítva. A Kínában, Xiamen térségében elhelyezkedő CST telepen a legfejlettebb gyártástechnológiával készülnek a termékek, a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak is megfelelve.
HU | RO